Slutspurt för Oktoberlandet – tryckt roman som nytt stretchgoal


oktoberlandet_pocket

Nu återstår mindre än en vecka av kickstartern för vårt nya rollspel Oktoberlandet – på tisdag i nästa vecka är det över. Häng på innan det är för sent! Inför slutspurten har vi lagt till ett nytt stretchgoal – den kompletta romanen Lintovaffären, som utspelar i Oktoberlandets värld och är skriven av Christian Mehrstam. Om vi når detta stretchgoal kommer alla backers på nivå ENTREPRENÖR och uppåt att få ett TRYCKT exemplar av boken utan extra kostnad.

När revolutionären Orimann Lintov flyr från Leongrad inleds en jakt som löper över halva Oktoberlandet. Spåren leder tsarpolisens utsände och hans slavfolk norrut till Arkansk, ut på tundrans vidder och till sist ner i tunnlarna under Snöbaronens förbjudna glaciärfäste. Vad gör Lintov så svårfångad? Vad vill han tillverka med Snöbaronens teknologi? Och vem är egentligen vem av jägare och byte?

Lintovaffären publicerades första gången 2006 men presenteras här i reviderad nyutgåva. Jämte tsarpolisens spännande rapporter finns en uppsjö av andra oktoberländska texter – allt från poesi till predikotexter, kataloger och förhörsutrdag. Tillsammans ger de en fördjupad bild av spelvärlden och bygger vidare på ”Projekt Mir” i grundreglerna. Boken utforskar gränsen mellan skönlitteratur och spel och går att läsa både som en fristående roman och som en del av rollspelet Oktoberlandet.

PS. Vi har också lagt till en ny pledgenivå – REVOLUTIONÄR – för enbart en PDF-version av spelet.

Vill du veta mer om Oktoberlandet? Massor av information finns förstås på Kickstartersidan. Dessutom kan du höra en lång intervju med huvudkonstruktören Christian Mehrstam i senaste avsnittet av vår podcast Signaler från Zonen.

Kommentarer

  Magnus Edlund skriver:

  Det är alltså måndag den 25 som är sista dagen?

  Blev jävligt sugen att backa efter att jag lyssnade på podden.

  Tomas skriver:

  Kampanjen avslutas kl 21 på tisdag 26 april! 🙂

  NisseJ skriver:

  Hur gör man då man får lön först den 27:E? 🙂

  Tomas skriver:

  Inga problem! Kickstarter försöker ta betalt i en vecka efter avslutad kampanj innan de ger upp.

  Kim skriver:

  Varför måste du svära och bidra till ett otrevligt klimat, Magnus?

  Micke skriver:

  Surt. Löning den 26e och ebb i kassan till dess.

  Tomas skriver:

  Det är inga problem – inga pengar dras förrän kampanjen är över!

  Rickard Vesterberg skriver:

  @32:10. Jag letar mig tokig efter titeln på den (förmodat) ryska folkmelodin (förmodat) framförd av Röda arméns kör. Kan ni inte klämma fram titeln, snälla?

  Karl skriver:

  Jag trodde hela Oktoberlandet var ett Aprilskämt…

  Frank skriver:

  Gratulerar till en framgångsrik kampanj! Synd bara att sista målet – Lintovaffären – inte uppnåddes. Jag hoppas den kommer ut ändå på något sätt, för den vill jag mycket gärna läsa!

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan