Mutant: År Noll – en français!


Namnlöst-1Mutant: År Noll vandrar vidare över världen! Efter svenska, engelska, spanska och portugisiska är det dags att avslöja nästa språk: franska! Förlaget Editions Sans-Détour beskriver sig själva såhär:

Sans-Détour is a tabletop RPG french publisher since almost ten years. Besides Call of Cthulhu’s books, it also developed many other ranges and stand-alone games, such as the Chimera Brigade or The Cardinal’s Blades (adapted from the award-winning novels by Pierre Pevel). It is also the french publisher of famous games such as Delta Green, Achtung! Cthulhu, Luis Royo’s Plenilunio and upcoming new edition of Paranoia. Sans-Détour is currently working on Mutant: Year Zero’s french edition, in partnership with Fria Ligan.

Läs mer på deras webbsida!

Kommentarer

    Peter skriver:

    Enfin!

    Jens Go Game skriver:

    Härligt! Grattis! Det är roligt att ni får sånt genomslag utanför den svenska marknaden. Det är era produkter värda.

    En annan fråga, Hur går det med tyskarnas tärningsmakiner?

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan