Lyssna till robotarnas sång


Maskinarium CoverMutant: Maskinarium är ju lite försenat, men som uppladdning för robotarnas ankomst kan ni alla ni som var backers i kickstartern i höstas nu lyssna till det rykande färska soundtracket till spelet – hela 17 låtar komponerade av den enormt talangfulle Alve Granath. Honom lär ni höra mer av!

Musiken är perfekt för att skapa stämning vid spelbordet – eller att bara lyssna på vägen till Gothcon i helgen! Du kan lyssna på ett smakprov på musiken – en låt med det passande namnet ”Arbetslag Walter” – via spelaren längst ner i inlägget.

Som extra bonus erbjuder vi nu soundtracket – utan extra kostnad – även till alla som förbeställer Mutant: Maskinarium i vår webshop. Du kan ladda ner soundtracket direkt efter köpet. Alla backers (och tidigare förbeställare) har redan fått ett mejl med en länk för nedladdning av musiken.

Kommentarer

  Axelsson skriver:

  Låter som en feskebåt med tändkulemotor. 🙂

  stalorato skriver:

  denna entitet.. hrkkkxx.. hkrkkkxx.. upplevde.. hörselsensorisk syntax error.. hrkxx.. hrkxx.. kollektiv enhet med alltet?
  vill höra mer och igen.. och igen.. och igen.. och igen.. och igen.. hrkkxx.. hrkxx..
  interna multibla mediaservrar ur funktion.. alles kaputt.. hrkx..

  hrrkxxx.. hrrkxxx.. kommer ni ge ut robotsångerna på en cd som denna entitet kan plugga in istället?
  för att lyssna på igen.. och igen.. och igen.. och igen.. hrrrkkx??

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan