Vi söker översättare till Mutant!


Arketyp_kronikorSom ni vet har Mutant: År Noll lanserats utomlands i form av Mutant: Year Zero, och just nu pågår en Kickstarter för Genlab Alfa på engelska. Vi hinner inte översätta från svenska till engelska själva längre, och de två översättare som vi har anlitat det senaste året har tyvärr inte möjlighet att fortsätta. Vi söker därför dig som är rollspelare, är flink på engelska i skriven form, och är sugen på att extraknäcka med att översätta rollspel! Du behöver inte vara professionell översättare, men vi vill gärna se prover på engelsk text som du skrivit. Den eller dem vi väljer ut kommer sedan att få testa att översätta en kortare text, innan vi  lägger ut något större projekt.

Mejla oss på info@frialigan.se om du är intresserad!

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan