Ola Larsson – Mutantomslagens mästare


olaVi på Fria Ligan har känt att vi bättre vill framhäva alla de otroligt skickliga illustratörer som jobbar med våra spel. Därför har vi nu öppnat en ny forumdel, där illustratörerna själva och utvalda verk ur deras portfolio presenteras. Än så länge finns bara tre illustratörer representerade där – fler tillkommer inom kort!

Vi kommer också att presentera illustratörerna en i taget här på bloggen. Först ut är Ola Larsson, som målat de flesta av omslagen till våra Mutantprodukter. Ola har arbetat för animation, spel och musikindustrin i 15 års tid. På rollspelssidan arbetar han numera uteslutande med Fria Ligan och Mutant: År Noll.

Se ett urval av hans bilder här nedan, fler finns på hans gallerisida. Där kan du också läsa mer om Ola och hans arbete.

 

Kommentarer

  Karl skriver:

  Det går inte att få tag i dessa i utprintat format som ni hade ett tag tidigare?

  Dvs. här:
  https://freeleaguepublishing.com/2014/en-monsterfisk-pa-vaggen-kanske/

  Karl skriver:

  Eller så kan ni dra ihop en Artbook med Ola Larssons grymma bilder.

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan