Ta in på Hotell Imperator i höstmörkret


Z5_HI

Lagom till jul kommer inte mindre än två nya produkter till Mutant: År Noll. Först och främst Zonkompendium 5: Hotell Imperator, vars paradnummer är en zonsektor med samma namn skriven av rollspelslegenden Anders Blixt. Hotell Imperator handlar om Mutants mest klassiska hemliga sällskap – avslöja den fruktade Hjärnringens hemligheter!

Zonkompendium 5 innehåller även en annan zonsektor av två andra stora namn från Äventyrsspels dagar: Mutants ursprungliga skapare Michael Petersén och Gunilla Jonsson. Därtill ingår ytterligare två zonsektorer, flera nya psioniska mutationer, nya artefakter, och en regeluppdatering.

Bokens omslag är målat av den briljante Ola Larsson, som ligger bakom de flesta av omslagsbilderna till Mutant: År Noll-produkter

Den andra nyheten inför julen är Spelkortsmodul 2, som innehåller 116 spelkort skapade för att använda till Mutant: År Noll. Korten innehåller mängder av spelledarpersoner och monster med bild, beskrivning och speldata – ett användbart verktyg för spelledaren.

Båda modulerna släpps i början av december, och kan redan nu förbeställa dem i vår webshop. Förbeställer du zonkompendiet får du det nu direkt i PDF-format, utan extra kostnad. Du kan även förbeställa båda modulerna tillsammans i det prisvärda Psi-paketet.

M02_spelkortsmodul_ask

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan