Slutspurt i kickstartern för Mutant: Maskinarium!


MMA_framsida

Nu är det slutspurt i kickstartern för Mutant: Maskinarium. På fredag kl 13 är kampanjen över, så häng på NU innan det är för sent!

Du får massor av bonusmaterial, tillträde till designforum och feta rabatter på både Maskinarium och andra Mutant-produkter. Och det finns fortfarande möjlighet att lägga vantarna en numrerad och signerad poster av Simon Stålenhags fantastiska omslagsbild som du ser här ovan.

Tack vare er har vi redan sprängt förbi inte mindre än 13 stretchgoals – nu senast en ny fet startbox till Mutant: År Noll, som kommer att släppas samtidigt som Maskinarium. Som backer får du hela innehållet i startboxen i digital form och du kan redan nu (via kickstartern) förköpa den fysiska boxen med hela 20% rabatt.

Inför slutspurten har vi lagt till två nya maffiga stretchgoals: En komplett novellsamling tillägnad Mutant: År Noll och sist men inte minst en ny version av den klassiska Mutant-kampanjen Den grå döden, placerad i År Nolls tidevarv. Hjälp oss att nå dit!

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan