IT-tekniker sökes!


Vi har fram tills nu gjort i princip allt med vår sajt och webbshop själva, trots att ingen av oss har några djupare webbmakarkunskaper. Det har gått helt ok även om vi stött på en del problem (ni kanske minns den ondsinta koden som invaderade vår blogg för några år sedan och fick oss svartlistade från google). Nu har vi insett att vi behöver experthjälp utifrån, framförallt med det tekniska med vår wordpress-sajt och vår Woocommerce-shop.

Därför söker vi nu någon som är riktigt haj på php-databaser, kan wordpress och gärna är en fena på att problemlösning med allt vad det kan innebära.

Om du känner att det här är något du kan eller om du vet någon som är en fena på detta, släng iväg ett mail till info snabels frialigan punkt se! Det här handlar om betalt arbete och vi söker gärna efter någon som vi kan ha ett längre samarbete med (men kortare inhopp går också bra).

Kommentarer

    Patrik Forsberg skriver:

    Hej,

    Jag jobbar som Web-konsult här i Stockholm, har lång erfarenhet av WordPress, både redaktionellt arbete men även som utvecklare av moduler och skräddarsydda lösningar, SEO m.m. Jag är intresserad av att höra mer om uppdraget då jag skulle kunna tänka mig att ta mig an ett frilansuppdrag.

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan