Mutant: År Noll blir bok av Anders Fager


omslag_framsida

Det har viskats om det länge, men nu är det äntligen dags att lätta på förlåten på allvar – Mutant: År Noll tar steget in i skönlitteraturen på allvar. I novellsamlingen Kaknäs sista band och andra zonsagor gör den kände skräckförfattaren Anders Fager sin egen tolkning av spelets postapokalyptiska värld. Omslagsbilden är målad av Reine Rosenberg.

Kaknäs sista band släpps officiellt 28 september. Har du vägarna förbi Bokmässan i Göteborg 25-27 september kan du hämta ditt exemplar där, och få det signerat av Anders Fager själv!

OBS! INTRODUKTIONSPRIS! Du som förbeställer KAKNÄS SISTA BAND i vår webshop får boken för introduktionspriset 198 kr – du sparar 30 kr!

Klippt från bokens baksidestext:

Undergången kom. Stockholm är i ruiner och de få människor som finns kvar kämpar för att överleva. Över ruinerna reser sig fortfarande Kaknästornet som fortfarande sänder dagliga nyheter. För någon där uppe ser dem där nere. Och pratar om en bättre framtid.

KAKNÄS SISTA BAND är en samling noveller som utspelar sig i Stockholm efter katastrofen. Vi möter de överlevande; skrotletare från Dieselverkstaden, rövarhövdingar från Blackeberg och köpmän från Kungsholmen. Alla försöker de skapa en ny värld. Alla lyssnar de på Kaknäs sändningar. Det är gripande, spännande och rörande.

ANDERS FAGER en av Sveriges ledande skräckförfattare. Nu lämnar han det samtida Stockholm han befolkat med hemliga sällskap och monster och ger sig in i en framtid lika mångfacetterad och gripande, full av spännande öden och karaktärer.

KAKNÄS SISTA BAND är postapokalyps som utspelar sig i samma mörka framtid som rollspelet Mutant: År Noll. Katastrofen har kommit till din gata. Hur ser det ut där efter katastrofen? Vilka överlevde? Vad säger Kaknäs till dig?

PS. Sex av de tolv novellerna i boken har varit ”stretchgoals” i våra crowdfundings för Mutant: År Noll och Mutant: Genlab Alfa. I Rötmyrens mörker och Vägen till zonhjärtat har du redan tidigare kunnat ladda ner som PDF här på bloggen. Övriga fyra noveller som var stretchgoals – Hundarna i kungskurvan, Stålpakten, Att förstå det avvikande och Hammarkullens hjälte – kan du ladda ner som gratis PDF här.

Kommentarer

  Petter B skriver:

  Uppskattat!

  Jens Go Game skriver:

  Riktigt kul. Köpt.

  Kalle Fridholm skriver:

  Rubbit ftw! Boken inhandlad

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan