PDF till folket!


m0_pdfVi får många frågor om PDF:er av våra rollspel, som alternativ eller komplement till våra tryckta böcker och boxar. Och vi har lyssnat! Från och med nu får du alltid en PDF av materialet när du köper en Mutant-produkt, utan extra kostnad. Du laddar ner PDF:erna direkt via mejlet som bekräftar ditt köp i webshopen.

Den nya policyn gäller även retroaktivt – har du köpt en Mutantprodukt men och saknar PDF-versionen av densamma är det bara att mejla oss på info@frialigan.se så löser vi det. Glöm inte att ange ditt ordernummer. Policyn gäller även för er som köper era Mutantgrejer i andra butiker – mejla oss en kopia på kvittot eller motsvarande så skickar vi en PDF.

Än så länge gäller policyn enbart Mutant – helt enkelt för att vi inte har uppdaterade och optimerade PDF:er av Svavelvinter och Spelet om Morwhayle. Vi kommer att fixa det framöver!

PS. Våra PDF:er är helt oskyddade och det finns inget tekniskt hinder för att sprida dem vind för våg över internet. Men vi tror att ni vill göra rätt för er och stödja svensk rollspelsproduktion, så vi litar på at ni inte sprider PDF:erna utanför er spelgrupp.

UPPDATERING APRIL 2017: Tyvärr måste vi upphöra med tjänsten att skicka PDF:er mot uppvisande av kvitto – det tar helt enkelt för mycket tid, och vi lägger hellre den tid vi har till att skapa spel! Även fortsättningsvis ingår PDF utan extra kostnad vid köp av rollspelen Mutant, Coriolis och Ur varselklotet  i vår webshop.

Kommentarer

  Karl Larsson skriver:

  Dette er en fantastisk god nyhet. Så fort Svavelvinter kommer som PDF, så legger jeg den I handlekurven.

  Dere snakker på PodCasten om hvordan mange RPGer selger bra fordi de har et sterkt varemerke, men det er mange spill som selger godt fordi de som designer spillet i seg selv et sterkt varemerke. For meg er det noen få produsenter som alltid lover kvalitet og god design. Fria Ligan er en av dem.

  Zapp skriver:

  Oskyddat som i inga begränsningar och inget lösenord låter bra.

  Ni kan fortfarande lägga in vattenmärke för att göra spridning icke trivialt. Den lilla skillnaden gör det, tror jag.

  Tomas skriver:

  Vattenmärkning är inte helt okomplicerat att lösa tekniskt, och helt enkelt inte värt besväret, tycker vi. Vi litar på att om vi är schyssta mot er så är ni schyssta mot oss. 🙂

  Flygarn' skriver:

  Jättekul! Fria Ligan, skulle ni kunna ordna något slags digital portfölj där allt man låst upp finns samlat?

  Tosse Stabersen skriver:

  Veldig god idé! Litt som Google Play eller Steam – last ned via kontoen din når du vil!

  Er det mulig å gjennomføre?

  talgboll skriver:

  Så jävla hygglo. Var hittar man sitt ordernummer dårå? Säg inget, man måste ha sparat nåt va haha

  Kalle Fridholm skriver:

  Sjukt bra och generöst av er!

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan