Du som väntar på en SL-skärm…


20150720_152438

Många av er väntar på den nya SL-skärmen till Mutant: År Noll, som skulle ha skickats ut tillsammans med Zonkompendium 4. Tyvärr blev det inte så, på grund av en försening på några veckor på det tyska tryckeri som trycker skärmarna. När sedan skärmarna äntligen var klara drabbades vår distribution här hemma i Sverige av en tragisk och oväntad händelse, som fick följden att skärmarna blev liggande färdiga på tryckeriet.

Vi beklagar att detta dröjt, men nu är äntligen är lösning på gång. Vår distribution av rollspel kommer att tas över av Jimmy Ringqvist, som tidigare jobbat med Anders Lekberg och som kan hanteringen mycket väl. Jimmy kommer att ta över Lekbergs lager, och har redan tagit emot leveransen av SL-skärmar från Tyskland (se bilden ovan). Dock återstår en del juridiska och affärsmässiga saker att lösa innan Jimmy kan börja skicka ordrar och distributionen kan börja rulla som vanligt igen.

Vi ber om er förståelse och hoppas att SL-skärmarna (och andra väntande ordrar) ska kunna skickas under veckan som kommer.

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan