Signaler från Zonen 17 – Grandmaster Granström


sfz1400Det blev en liten konstpaus i sändningsschemat då vår kickstarter med Simon Stålenhag fullkomligt exploderade med en hel del jobb till följd (och undertecknads laptop dessutom brakade ihop lämpligt nog). Men nu är vi tillbaka och den här gången har vi riktigt celebert besök i form av ingen mindre än rollspels-Sveriges maestro Erik Granström, författare och upphovsman till Svavelvinter – både romansviten och den hyllade rollspelskampanjen. Men inte nog med det! Vi har också med oss två trakoriska kunskapare av rang i form av Jerry Lasota och Simon Engqvist. Med en sådan uppställning föll det sig ganska naturligt att ämnet för dagen blev just Svavelvinter i alla dess former.

Kommentarer

    Rickard skriver:

    Tänk vad en liten låda kan få för konsekvenser. Den må ha varit av dålig kvalitet, men innehållet var desto bättre och bättre har det blivit. Tack för att du påbörjade historien för 30 år sedan, Erik! Tack för att ni plockade upp fanan, Fria Ligan. Och att Jerry skriver i samma stil är en guldgruva (det märktes redan när vi läste littvet tillsammans). Sveriges rollspelare befinner sig mitt i en andra guldålder verkar det som och det är bara att ta av sig hatten och tacka er allihopa.

    Erik Granström skriver:

    Tack själv, Rickard. Märkligt att fortfarande hålla på med samma sak efter så lång tid och än märkligare att aldrig ledsna.

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan