Sista chansen att förbeställa Mutant och få PDF utan extra kostnad


paradispaketetSom ni kanske sett på Facebook (glöm inte att gilla oss där för att snabbt få senaste nytt) har både Mutant: Genlab Alfa och nya utgåvan av Mutant: År Noll börjat skeppas ut till alla backers och förbeställare – tillsammans med T-shirts, spelkort, rollformulär och annat godis. Vår distributör Lekbergs jobbar för högtryck och meddelar i att alla leveranser ska gå i väg senast i dag, fredag. Alla, i alla fall inom Sveriges gränser, ska alltså ha fått sina grejer senast på måndag.

Den officiella lanseringen sker dock först på Gothcon om en vecka, och det är därför fortfarande möjligt att förbeställa nyheterna i vår webshop. Om du förbeställer får du direkt på momangen böckerna i PDF-format, utan extra kostnad. Mycket behändigt som komplement till de fysiska böckerna. Efter Gothcon och den officiella lanseringen kommer PDF-versionerna inte längre att ingå. Så passa på innan det är för sent!

Kommentarer

  Youndi skriver:

  Eftersom jag har det så förspänt att jag fyller år i april så blir detta andra året i rad jag får Mutant i förödelsedagspresent. Min fru förbeställer dock från en känd svensk återförsäljare av science-fiction böcker. Frågan är således. När kommer de i butik? Före eller efter Gothcon?

  Tomas skriver:

  Hej!
  Spelen skeppas ut till butiker as we speak, exakt när de landar och står på butikernas hyllor kan dock variera lite. SF-bokhandeln brukar vara snabba, jag gissar att de kan finnas där i början av nästa vecka. Men sen tar ju en stund för dem att skeppa ut till sina kunder också.

  JP skriver:

  Jag hoppas att ni, trots alla backers och förbeställningar, kommer att ha rejält med boxar och böcker med er ned till GothCon nästa vecka. Troligen fler än jag som hoppas/räknar med att kunna köpa Genlab Alfa och nya utgåvan från ligisterna själva, rakt över disk. Vore trist om de tar slut alldeles för fort…

  Tomas skriver:

  Absolut! I år har vi laddat ordentligt!

  Danne skriver:

  Borde man vara orolig om man endast fått bekräftelse på beställning från PayPal, och inte från Lekbergs? Och när får man egentligen PDF-länkarna?

  Tomas skriver:

  Hej! Efter köp ska du direkt få ett bekräftelsemejl från info@frialigan.se, och i det mejlet finns länkar för nerladdning. Kika i spam- eller kampanj-filtret om du inte hittar. Mejla oss om det inte löser sig!

  Mike skriver:

  Jag hann inte lägga någon beställning igår. Är det kört att få pdf-filen utan extra kostnad om jag lägger en beställning nu idag?

  Tomas skriver:

  Nejdå! Förbeställningsbonusen gäller ändå fram till den officiella lanseringen på Gothcon nästa helg. 🙂

  Moxie skriver:

  Jag har fått min box idag! Gu’så snygga grejer ni gör! Tackar 😀

  (åsså hittade jag en korrektur, men sånt är livet 😀 )

  Tom skriver:

  Hej!
  Jag börjar bli lite fundersam. Jag har inte fått mina grejer än och dom skulle vara ute runt måndag. såklart kan det bli förseningar och så men jag tänkte jag skulle fråga ändå.

  Tomas skriver:

  Hej! Du borde absolut ha fått dina grejer nu. Mejla till info@frialigan.se och till distribution@lekbergs.se så löser vi det!

  Tom skriver:

  OKej. Tack på förhand 🙂

  Tomas skriver:

  Återkoppling är ju alltid bra så det tänkte jag ägna mig lite åt.

  Jag fick påminnelsen i facebookfeeden för ett par veckor sen. Jag har aldrig spelat Mutant, varken UA eller gamla mutant. Eftersom jag precis då hade fått nytt jobb och tom lite lön så tänkte jag att jag köper det där på vinst och förlust, bilderna är ju jäkligt läckra. Så jag beställde zonpaket och Genlab Alfa.

  Tänkte att det alltid är bra med återkoppling (synas funkar!)

  Jäklar vad positivt överraskad jag var, intrycket är överväldigande! Supersnyggt, underbara kvalité på böckerna, och verkar ha en riktigt rolig spel- och världsbyggemekanik!

  Nu måste jag bara hitta några att spela med… 🙂

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan