Provspela Mutant: År Noll ­– Kortspelet


KortspeletGothConBild_780Besök oss under spelkonventet GothCon och testa Mutantkortspelet innan det är klart! Vi kommer att arrangera två stycken spelpass under konventet, ett på fredagen, 16-21, och ett på lördagen, 10-15. Däremellan kommer kortspelet att finnas vid vårt bord i S-huset och konstruktören Mattias Falck kommer vara där och svara på frågor och visa spelet för de som är intresserade.

Vi har plats för upp till 16 spelare samtidigt under varje pass och vill ni vara säkra på att få spela kom förbi vårt bord och hämta upp en entrébiljett. Givetvis är biljetten ett spelkort från en av kortspelets många prototyper. Är intresset stort kommer vi att arrangera fler spel på andra tider.

Kommentarer

  Jens Go Game skriver:

  Coolt, synd att jag inte är där.

  Pingas skriver:

  Najs! Hoppas att man får testa det i framtiden.

  Petter B skriver:

  Ser riktigt trevligt ut!

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan