Svavelvinter – en español!


unnamed

Mutant: År Noll kom på engelska i vintras, och nu är det rollspelet Svavelvinters tur att pröva sina vingar utomlands – på spanska, till att börja med. Spelstudion Summum Creator kommer att översätta spelet och ge ut Regelboken på spanska i början av nästa år. Detta känns särskilt kul och vältajmat med tanke på att Erik Granström just har blivit med agent i syfte att lansera sina romaner utomlands.

Så här beskriver Summum Creator sig själva och sina planer för rollspelet Svavelvinter:

First of all I would like to thank Tomas and the Fria Ligan guys to give us the opportunity to translate Svavelvinter into Spanish. And now a few lines about Summum Creator:

Summum Creator was born from the ideas of a group of a roleplaying enthusiasts, and materialized in March of 2014. We have played and enjoyed for almost 25 years, and we decided that it was time to bring something different to the table, and we thought that Svavelvinter is the product we had been looking for.

Summum is composed by 4 friends, each contributing its particular vision and knowledge in the company. Our goal is publish our own titles even give a confidential place where publish others. Furthermore we want to close those announcements that for some reasons have not been published in Spanish and offer them to all the Spanish community.

Because of all the awards Svavelvinter has received, namely: the best Swedish game of 2012 and 3 Gold Gnomes to best game, best illustrator and best editorial, we thought that the Spanish community should have the pleasure to enjoy this game and it was what made us to decide to translate this awesome game. It’s peculiar style of Renaissance-Babylonian fantasy, and it’s innovative game system are a breath of fresh-air to the roleplaying community.

At the beginning of 2016 we will publish Svavelvinter rule corebook in Spanish, and in the third quarter of the year we would like to publish the second part of the book, World Book. This year we will make the quick start rules available for everyone, and we will do demonstrations games in different rol events in Spain as well as we have created a blog where we publish all the news about Svavelvinter and it’s world.

Summum Creator Team.

Mer nyheter om denna spännande utveckling kommer framöver!

Kommentarer

    Martin skriver:

    Det är ju ascoolt! Hoppas verkligen att Svavelvinter (både böcker och spel) lanseras på engelska i framtiden. Alltså, förstås jättekul med Mutant, men på något sätt så vore det ännu roligare att se hur något så egensinnigt som Granströms värld mottas i resten av världen.

    Jens Go Game skriver:

    Jag håller med.

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan