På allmän begäran – Mutant: År Noll som PDF


m0_pdfSom bekant är Mutant: År Noll (på svenska) slut i tryck. En ny utgåva kommer, men i väntan på den gör vi vad vi kan för att fylla tomrummet. För det första finns det purfärska Mutant: Year Zero, som just har släppts i en fin hårdpärmsbok och är helt kompatibelt med den svenska utgåvan.

Flera av er har också efterlyst den svenska utgåvan i PDF-format, och vi har lyssnat! Från och med nu går det att köpa både Mutant: År Noll och Zonkompendium 1 (det som medföljde SL-skärmen) i digital form. På sikt hoppas vi kunna erbjuda hela vårt sortiment som PDF.Z1

Kommentarer

  Peter skriver:

  Fantastiskt! Tackar!

  Fredde skriver:

  Fria Ligan levererar (igen)! Snyggt – inte minst då jag hoppas att ni får in några extra sekiner den här vägen!

  Förresten – frågan är säkert besvärad tusen gånger redan, men om ni inte misstycker – finns några regeltekniska skillnader/förbättringar alls mellan den svenska och engelska utgåvan (undantaget eventuella korrigerade regelrätta fel som diskussionsforumet redan uppmärksammat och fastställt)?

  Tomas skriver:

  Hej!

  Det finns några små skillnader – till exempel kritiska skador, lite utvecklade initiativregler, och fler projekt att utveckla Arken med. De utvecklade stridsreglerna kommer i en gratis PDF i januari, och alltihop (plus annat nytt) kommer i den nya svenska utgåvan som vi planerar att ge ut i vår. 🙂

  Jens Go Gsme skriver:

  Bra, super bra tycker jag.

  Är det någon skillnad på PDFen för grundreglerna i jämförelse med den gammla PDFen som kom med för de som deltagit i crowedfoundingen för MÅ0.

  Tomas skriver:

  Hej! Nej, det är samma PDF.

  Pelle skriver:

  Inte för att tjata, men jag är mest sugen på en svensk version i fysiskt format. Vilket ej går att köpa. Har det förts nya diskussioner om när den kan tänkas släppas och om det i den versionen kommer att utökas med exempelvis fler zoner (varför inte kring gamla gruvverksamheter i Bergslagen eller Norrbotten :)). Jag gissar på att den kommer att släppas som en bok i hårdpärm men det hade varit kul med ännu en box med tillbehör så man slipper köpa lösa produkter…

  Petter B skriver:

  Här är den info om nysläpp som finns tillgänglig nu: https://freeleaguepublishing.com/2014/mutant-mutant-och-mutant/

  Pontus skriver:

  Fantiskt med en PDF! Men jag kan inte köpa den, länken fungerar inte. Vad är fel?

  Tomas skriver:

  Vi har plockat bort PDF-versionen av den gamla utgåvan av M0, och den nya utgåvan är ännu inte utlagd som PDF ännu. Men det kommer!

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan