Mutant, Mutant och Mutant!


m0_boxdummy_liten1Vi får en hel del bekymrade frågor om Mutant: År Noll, som ju är slut i vårt lager. Kommer vi att trycka fler? När? Vi är förstås också bekymrade över att spelet är slutsålt. Mutant är vårt kanske viktigaste spel, så självklart ska vi lösa detta så snabbt och bra som vi kan. Så här ser vår tvåstegsraket ut:

 1. mutant_rulebookSnart – i början av december – kommer Mutant: Year Zero, alltså Mutant: År Noll på engelska, från tryckeriet. Den engelska utgåvan är något uppdaterad, men det är i grunden samma spel och den engelska utgåvan är 100% kompatibel med allt svenskt material. Dessutom har vi nu bestämt att alla som förbeställer Mutant: Year Zero (eller startpaketet) får en komplett PDF av BÅDE den engelska och den svenska utgåvan.
 2. Sen – förhoppningsvis till påsk – ger vi ut en ny utgåva av Mutant: År Noll på svenska. Det blir inte ett rakt nytryck – att trycka box igen är alltför dyrt och komplicerat, så det blir en hårdpärmsbok denna gång. Innehållet kommer att uppgraderas med det nya som finns  i Year Zero (kritiska skador osv), och kanske lite annat också. Vi hade gärna fått ut denna nya utgåva snabbare, men det är helt enkelt inte praktiskt möjligt. Så påsken ser ut att bli en riktig Mutant-explosion med både ny utgåva av År Noll och släpp av Mutant: Genlab Alfa!

Kommentarer

  Fredde skriver:

  Spännande! Jag tillhör dem som har köpt lådan, men jag kommer ändå att köpa Mutant År Noll: Version 2 (eller vad är egentligen det officiella namnet), av två skäl:

  1. Först och främst vill jag gärna ha tillgång till BRP-reglerna och den ”riktiga” Mutant-regelmekaniken. Förstår jag det rätt är BRP-reglerna en del av den uppdaterade versionen.
  2. Dessutom vill jag givetvis stödja Fria Ligan och hela det fantastiskt välgjorda Mutant År Noll-projektet!

  Även om jag hoppats att version 2 också skulle komma i en låda gissar jag att svårigheterna överstiger möjligheterna, och att det finns ett bra skäl till att ni valt att trycka den nya utgåvan i boxform. Jag vill därför gärna höra mig för hur tankarna går gällande formatet på boken. Kommer det bli något som höjdmässigt kommer att matcha boxen, om man vill ha dem stående sida vid sida i bokhyllan? Om inte – kommer formatet bli identiskt med nya/senaste Svavelvinter? Anledningen till att jag frågar är för att jag gärna vill ha ordning och reda i mina hyllor, och för att jag hoppas att ni också redan nu tänker i samma banor som jag gör avseende möjligheten att ”inkorporera” version 2 i den befintliga Mutant År Noll-samlingen på ett enhetligt och prydligt vis!

  Tomas skriver:

  Trevligt!
  1. Japp, BRP-reglerna kommer att finnas med (som ett frivilligt tillval) i den nya utgåvan.
  2. Planen är att trycka nya utgåvan i G5-format precis som första utgåvan – men i hårdpärm då.

  David Bergkvist skriver:

  Ett önskemål! Gör den nya hårdinbundna boken i ett format som får plats i den gamla boxen! Om så sker så kommer i alla fall jag betala för spelet en gång till, bara för att uppgradera mitt ”kit”. 🙂

  Tomas skriver:

  Japp, exakt det är tanken! Bokens format blir G5 – samma som böckerna i boxen – fast hårdinbunden.

  Patrick skriver:

  En fråga, får man även det svenska PDf-dokumentet med i ”Muterad julklapp”, dvs Det döda blå + Mutant Year Zero?

  Tomas skriver:

  Jajamen!

  Jens Go Game skriver:

  Ser fram emot. Känns kul att få stoppain hårdpärm i boxen!

  Jens Go Game skriver:

  Går det ordna att man kan förhandsbeställa nytrycket av den svenska utgåvan utan att beställa den engelska?

  Tomas skriver:

  Hej!

  Yes, det kommer en separat förbeställning för den nya svenska utgåvan senare, sannolikt i januari-februari.

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan