Paratorna – Maktens hemvist


Förra veckan annonserade vi att du får ytterligare en dubbelsidig karta om förbeställer Världsboken till Svavelvinter, som kommer i december. Den här veckan ska vi kika lite på innehållet i boken. Vi börjar med några sidor från kapitlet om den Trakoriska ön Paratorna. Kapitlet är utökat med 10 sidor och ger mer stoff till dig som gillar de intriger och det ränkspel som präglar maktens hemvist. (Klicka på bilderna för större visning)
uppslag5
Du får inte bara en lektion i paratornisk fåfänga och smädeskonst. För den verkligt kulturintresserade tillkommer en djupdykning i kulinaria, musik och dans. Beskrivningarna av öns olika områden har kryddats med tabeller över olika händelser som lätt kan infogas i pågående spel och ger en känsla av lokala sedvänjor.
uppslag3
En liknande tabell har adderats till det omfattande avsnittet om Tricilve. Här får läsaren också en lista över typiska tricilvska föremål som snibbskål, långdolk och tvåvåningsperuk. Dessutom finns en tabell över typiska Tricilvebor. Vem blir inte sugen på att introducera varuispektören och mutkolven Tull-Tolle eller kroppsmålaren Sudil da Penolla i sin kampanj?

uppslag4

 

Kommentarer

  Drahcon skriver:

  Hej, kan man köpa världskartan på något vis? Ingår den i förbeställningen av Världsboken?

  Christian skriver:

  Hej!
  Världskartan finns att köpa separat i vår webbshopp: https://freeleaguepublishing.com/produkt/karta-over-trakorien/
  Trakorien är på ena sidan och kontinenten Argond på den andra.

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan