En helt ny värld


sv_världsbok_mindreOm några veckor rullar Världsboken till Svavelvinter in i tryckpressarna. Beskrivningen av Trakorien har med Jerry Lasota vid tangentbordet vuxit rejält. Över 120 sidor nytt material, många nya
illustrationer och 3 nya kartor. Totalt ser boken ut att landa på 256 sidor, allt i fyrfärg förstås.

Tidigare har det sagts att den som förbeställer boken får en dubbelsidig karta föreställande städerna Soblak och Gaaz Ulul. Nu utökar vi detta med ytterligare en dubbelsidig karta där ena sidan föreställer Isakra – Sirendernas stad (du som redan har förbeställt får självklart båda kartorna). På andra sidan avbildas spelarkartan till äventyret I blodvadarens fotspår skrivet av Erik Granström (mer om detta äventyr i framtida blogginlägg). Här är en förhandstitt på kartan som är skickligt nedplitad av Tobias Tranell:

varldboken_spelarkarta

Du förhandsbeställer Världsboken till Svavelvinter här!

Nästa vecka berättar vi lite mer om bokens innehåll och visar några sidor!

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan