Simon läser Simon


PA142210
I veckan mötte vi upp med Simon J. Berger, hyllad skådespelare och entusiastisk rollspelare, för att en stunds högläsning av Ur varselklotet. Platsen var en ljudstudio i en källare på Söder och trots den tidiga morgonen infann sig snabbt en smått elektrisk stämning när Simon tolkade Simon. Det blev bättre än vi vågat hoppats på!

Vi får lov att återkomma med resultatet när det är klart, men för dig som redan nu vill ha mer av Simon Stålenhag och hans folkhemsfuturism rekommenderas intervjun i senaste Fenix och inte minst signeringen på Science Fiction Bokhandeln i Stockholm imorgon.

Hoppas vi ses där!

Kommentarer

  Anders Grenholt skriver:

  Kul, men ”i en källare på Söder”? Söder i vilken stad då?

  Nils skriver:

  Stockholm, där Ligan är baserad 🙂

  Anders Grenholt skriver:

  Jaha, men då förstår jag bättre! 🙂 Nu består ju faktiskt landet av mer än Stockholm, och eftersom jag har hört att stora delar av Fria Ligan kommer från Norrlands största stad fick jag för mig att ni kanske satt på Söderslätt (eller möjligtvis Ålidhem, även om jag dock aldrig hört någon benämna den stadsdelen som Söder 🙂 ).

  Nils skriver:

  Jo, det var kanske lite otydligt så här i efterhand 😛 Dock kommer vi alla från Stockholm, tror du kanske blandar ihop oss med Järnringen som kommer norrifrån!

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan