Testa tärningsrullar-appen till Mutant!


NvyKMs9Ni spelare fortsätter att skapa fantastiska saker till Mutant: År Noll, vilket är sjukt kul att se! I vårt forum har det bara de senaste veckorna trillat in kompletta zonsektorer, nya talanger, välskrivna spelrapporter, ett komplett kortspel (vi återkommer om det) och sist men inte minst – en enormt läcker tärningsrullar-app, specialdesignad för spelet. Du kan ladda ner appen från upphovsmannen Markus Kothe här – bara att installera på din mobil eller surfplatta och köra! Appen finns endast enbart till Android. Här kommer hans instruktioner om hur du använder appen:

 • Dra upp nya tärningar ifrån botten för att lägga till.
 • Dra ut tärningar över kanten för att ta bort.
 • Tryck på ”Kasta” för att göra ett nytt slag.
 • Tryck på ”Pressa” för att pressa ett slag och behålla symboler.
 • Håll fingret på displayen (utanför tärningar/knappar) för att få snabbresultat visat.

Sedan tidigare finns även denna snygga webb-baserade slumpgenerator till Mutant: År Noll, signerad Anders Holmström. Med den kan du inte bara slå tärning, utan även slumpa fram artefakter, skrot, SLP, monster och hot!

Grymt jobbat allihop!

Kommentarer

  Dante skriver:

  Neat!

  Men vänta lite … »2 bonus, 3 trauma«.

  Är det inte precis tvärtom?

  Markus Kothe skriver:

  Jag ser att skärmdumpen är lite olycklig, men det ligger alltså en ”Trauma” under informations-ytan som inte syns här. Sen så får du ju inte bonus för den första 6’an utan bara ifrån de tärningar som lyckas utöver den första.

  Hoppas att det klarar upp det hela 🙂

  Dante skriver:

  Ah.

  Då är jag med.

  Svaje skriver:

  Funkar det att kasta tärningarna genom att skaka på telefonen ? 🙂

  Nid skriver:

  Testade på Galaxy S2. Funkade inte alls, får upp en grå bakgrund sen händer inget mer. Tacka vet jag äkta vara!

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan