Bok på bakning


stalenhag_poster_mockup600_2

Efter en intensiv tids bokjobb är det inte utan att vi på Ligan pustade ut när vi skickade Ur varselklotet på tryck i förra veckan, ett par timmar innan absolut deadline. Det hade aldrig gått om inte Dan Algstrand ryckte in och gjorde ett heroiskt jobb med bildbehandling och tryckoriginal över helgen. Att boken blir så fin som den blir är hans och Christians förtjänst. Vi är också ett stort tack skyldig till Carl Krantz som kunde avsätta tid på kort varsel för att korrläsa texterna.

Arbetet med boken har varit intensivt och skett i nära samarbete med Simon själv. På många sätt har det varit ett drömprojekt att jobba med, att Svenska Dagbladet, Sveriges Radio och till och med The Guardian uppmärksammatde boken redan innan den är klar, var smått surrealistiskt men otroligt kul. Att det finns ett stort intresse även internationellt har också varit tydligt, vi har fått beställningar från Storbritannien, USA och till och med Ryssland.

Boken, som växte till 128 välmatade sidor, kommer nu att göra smygdebut redan på bokmässan i slutet av september för att sedan lanseras på bred front i början av oktober. Vi kommer naturligtvis att skicka ut böcker till er som förbeställt så fort vi får in dem i lager.

Nytt är att vi kommer att skicka med en stilig poster i A3-format till alla förbeställare (se ovan), så om du inte redag lagt en order har du nu en utmärkt ursäkt att göra det. Du förbeställer i vår webshop. Du kan se fem uppslag ur boken här nedan. Klicka på bilderna för att se dem i större format.

varselklotet_uppslag10-11

varselklotet_uppslag44-45

varselklotet_uppslag34-35

varselklotet_uppslag16-17

varselklotet_uppslag114-115

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan