Slända i nöd! Nytt äventyr till Spelet om Morwhayle


fenix_slanda_i_nod_low-1

Jämfört med Mutant och Svavelvinter kanske det kan kännas lite tyst om Spelet om Morwhayle. Men misströsta inte! Äventyr och moduler till spelet är på gång. Först ut av dessa är Slända i nöd, skrivet av Robert Nordberg och illustrerat av Peter Bergting, som du kan hitta i senaste numret av speltidningen Fenix.

Äventyret är ett av de två vinnande bidragen i vår scenariotävling. Det är en kort och rapp historia som passar finfint för en kvälls spelande. Vinnarbidrag nummber två, Svärdet från Naudhyrr av Jörgen Karlsson, kommer att publiceras på liknande sätt, är det tänkt.

Kommentarer

    Jens go game skriver:

    Härligt att höra!

    Jens Go Game skriver:

    Kartorna till ”Slända i Nöd”, kommer de gå att ladda ner så småningom?

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan