Herr Arnions penningar – äventyr till Spelet om Morwhayle


20KTP_HerrArnionsPenningarLängtar du efter fler äventyr till Spelet om Morwhayle? Borta på discordia.se har spelskribenten Åsa Roos lagt upp ett komplett scenario till spelet – Herr Arnions penningar. Mycket imponerande arbete! Äventyret är en del av Roos ”20 000-teckenprojekt”, där hon skriver äventyr som är just så långa till en mängd rollspel. En riktigt guldgruva med rollspelsmaterial!

Så här presenterar Åsa Roos själv äventyret:

Det talades vitt och brett om mordbranden som skett några dagar tidigare i Morwhayles rikemanskvarter. Besvärjaren Arnion blev mördad, tillsammans med allt tjänstefolk och sin familj. De usla mördarna hade tänkt undkomma rättvisan genom att bränna ner Arnions hus, men branden upptäcktes innan den tagit sig, och med den även massakern som ägt rum i besvärjarens boning.

Bara en av de som bott i huset, tjänsteflickan Elsa, överlevde. Hennes berättelse är grym och vittnar om kallblodiga gärningsmän. Men värst är att mördarna kom över Arnions silvermynt, tre oansenliga små mynt med oanade krafter.

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan