Fenix rekommenderar Mutant: År Noll


fenix314I veckan som gick kom det nya numret av speltidningen Fenix. Bland mycket annat finns i tidningen en recension av Mutant: År Noll, och som alltid var det med viss bävan som vi bläddrade fram till recensionstexten. I siffror blev resultatet 17 av 20 möjliga poäng (8 för intryck och 9 för innehåll) och spelet klarade gränsen för utmärkelsen Fenix rekommenderar. Så vi kan inte vara annat än nöjda! Lite intressant är att totalsumman är exakt densamma som vi fick för rollspelet Svavelvinter när det släpptes 2012 – men med nästan omvända siffror (Svavelvinter fick 10 för intryck och 7 för innehåll).

EU IV Anthology_cover_miniJag vill passa på att tipsa om lite annat i senaste Fenix med indirekt koppling till oss i Fria Ligan också. Tidningen innehåller en komplett novell av Anders Fager – Familjen Buonaparte – som ingår i den färska novellsamlingen What If? The Anthology of Alternate History, som undertecknad var redaktör för. Boken utges av Paradox Books, datorspelsföretaget Paradox Interactives nystartade bokförlag. I Fenix finns även recensioner av två av Paradox Books tidigare boksläpp: romanerna Magicka: The Ninth Element och War of the Vikings: Berserker King.

Kommentarer

    talgboll skriver:

    Grattis! Det är ni väl värda. Recensioner är alltid subjektiva och måste alltid tas med rätt skopa salt. Har också skrivit om senaste Fenix men med vinkeln nostalgi och tips på arkiv för konventsscenarier: http://ukronier.blogspot.se/2014/06/ateruppstanden-nostalgi.html

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan