Hjälp oss bli 1000 vänner!


miljo_14Vi har med stor glädje noterat att vi just nu har exakt 991 likes på Fria Ligans sida på Facebook. Vi tycker att det vore alldeles förträffligt skoj om vi och vår krets av gillare kunde bli 1000 personer stor! Därför utlyser vi följande lilla tävling – när vi når 1000 likes kommer vi att lotta ut tre valfria produkter från vår webshop till en lycklig vinnare. Vi drar förstås vinnaren bland alla som gillar vår sida. Så tipsa era vänner!

Uppdatering; Hoppsan, det här var inte helt genomtänkt. Tydligen får man inte köra utlottningar på Facebooksidor. Nästa gång vi firar jämt ska vi se till att ha en tävling som följer reglerna!

Kommentarer

    Tomas skriver:

    Pang, det gick fort! Tack alla! Namnet på vinnaren meddelas på Facebook inom kort. 🙂

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan