En vecka kvar på scenario-tävlingen – Morwhayle behöver dig!


Nu återstår bara en vecka till deadline för den stora scenariotävlingen till Spelet om Morwhayle. Vinn fina produkter, en originalteckning av Peter Bergting och chansen att anlitas som frilansare av Fria Ligan! Läs mer om tävlingen här.

Det händer mer kring Spelet om Morwhayle. Vårt layoutsnille Christian Granath har snajdat ihop nedanstående Rollformulär till spelet. Det är perfekt att ha när du har spelat ett äventyr eller två med samma Hjälte. Du ser bara den information som är relevant, och baksidan hjälper dig att byta Hjälteroll när det är dags för det! Högerklicka på någon av bilderna nedan för att ladda ner en högupplöst version.

Mer Morwhayle-relaterade nyheter kommer inom kort!

morwhayle_rollformulär

morwhayle_rollformulär_baksida

 

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan