UNDERGÅNGEN ÄR HÄR


I dag, den 18 april 2014, har Mutant: År Noll officiellt släppts. Klicka på bilden ovan för att se den officiella releasetrailern till spelet, skapad av VFX-artisten Calle Granström med vänner. Musiken är gjord av Christian Gabel.

Vi i Fria Ligan vill ta detta tillfälle i akt för att tacka alla som bidragit till spelet på olika sätt (och ni är många, alltför många för att kunna nämna alla här) och alla er andra som har givit spelet ett så fantastiskt mottagande.

År Noll är bara början. Nu börjar en ny era för Mutant!

Du köper Mutant: År Noll i vår webbshop.

Kommentarer

  Rickard skriver:

  Jag vet att det kanske kommer plötsligt, men jag anhåller om att få gifta mig med Fria Ligan och allt ni producerar. Om det nu skulle vara så att ligan inte är intresserade, undrar jag i så fall lågmält var jag skickar mina framtida löner, pensionsutbetalningar och lotterivinster.

  Större hajp kring ett svenskt rollspel har väl sällan skådats eller råkar det vara en ytterst smart marknadsföring som gör att spelet exponeras så enormt. Någon har lyckats i alla fall och resultatet borde bli att Sverige återupplever en ny storhetstid för rollspel och rollspelare. 80-talet hade sin charm, men 2014 levererar Rollspel 2.0.

  Och, glöm svamlet i början. Jag är redan gift.

  Tomas skriver:

  😀
  Stort tack för beröm och stöd, sånt ger motivation!

  Jens Go Game skriver:

  Vacker film!

  Sven skriver:

  Äntligen!!

  Mats skriver:

  Riktigt snyggt! 🙂

  Fredrik skriver:

  BAM! Snygg trailer. Bra jobbat.

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan