Det händer saker i Trakorien!


Mitt i all Mutant-yra vill vi passa på att prata lite Svavelvinter också:

  • Den flitige forumisten Pauli ”Baldyr” Paananen och Jörgen ”Klaatu” Karlsson har skapat en inofficiell men helt fantastisk modul till rollspelet Svavelvinter: Tigôld – Rikets Brohuvud. Du laddar ner den från Medusa Games. Baldyr är också skribent och arrangör för Svavelvinter-scenariot Vargamåne på årets Gothcon, som bara är en dryg vecka bort.
  • Vredesverk, den tredje delen av Erik Granströms romansvit om den femte konfluxen, är inte långt borta. Erik själv kommer till Gothcon och signerar böcker. Till och från kommer han också att finnas i närheten av Fria Ligans bord i konstruktörsrummet, hoppas vi!
  • Borta på Eriks blogg Tankar från Trakorien pågår också en tävling om signerade ex av Vredesverk. Två av fem delmoment är redan avklarade, men det är ännu inte för sent att hoppa på tävlingen!

Kommentarer

    Erik Granström skriver:

    Jag kan tillägga att vi just fastslagit signering av Vredesverk i Sfb Malmö kl 16 den 2:e maj.

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan