Mutant: År Noll har landat


Det var lite, lite som att se sitt barn för första gången när leveransen av Mutant: År Noll anlände från tryckeriet i Tyskland häromdagen. Sex pallar med en totalvikt på 2,7 ton lastades av på gatan utanför Ligans bunker vid Hornstull i Stockholm. Sen var det bara att börja bära!

Men innan vi gjorde det spelade vi in en helt improviserad ”unboxing”-video som visar alla komponenter i spelet. Du kan se den på vår Facebook-sida (glöm inte att gilla oss där – och tipsa alla du känner om att göra det också!).

Nu börjar arbetet med att se till att alla ni som stöttade vår crowdfunding, och ni som har förbeställt spelet senare, får era exemplar. Dock kan det dröja en vecka eller så innan leveranserna går ut – dels för att SL-skärmen ännu inte har anlänt, och dels för att det stora antalet leveranser helt enkelt tar tid att administrera. Men före påsk ska ni ha era spel, det är vårt absoluta mål!

Har du inte förbeställt Mutant: År Noll ännu? Passa på nu, och få en komplett PDF av spelets böcker på köpet! När spelet väl är släppt kommer PDF:en inte längre att vara tillgänglig. Du förbeställer Mutant: År Noll i vår webshop.

Kommentarer

  Karl skriver:

  Alltså jag vill typ komma springande, anfådd och svettig och hämta mitt paket hos er! Så slipper ni skicka iväg det och hålla på att lyfta och göra illa ryggen! Bra va?

  Jens Go Game skriver:

  Kul!!!!! Två frågor: 1) Kan man komma förbi och hämta sina beställningar hos er och kanske få en signerad ask när ni fått in alla grejer 2) Kommer det komma en ny PDF med de rättelser som gjorts (har den PDFen som släpptes precis innan den skickades till tryck, vet ej om det kommit en ny efter det)?

  Tomas skriver:

  1. Japp, det går att komma förbi vår lokal i morgon kväll – mer info här: https://freeleaguepublishing.com/forum/viewtopic.php?f=21&t=1069

  2. Vi har inte ännu bestämt om det blir en uppdaterad PDF. Vi har inget emot idén, men det är en hel del jobb (även att skicka till alla), och just ligger annat högre på priolistan. PDF:en är ju i vilket fall bara ett komplement.

  Jens Go Game skriver:

  1) ajdå, jag kan inte idag. Jag får lita på posten.

  2) ja jag skulle kunna tänka mig att betala för rättade PDFer av era spel. Det skulle vara ett skönt sätt att slippa hålla reda på errata.

  Pingas skriver:

  Jaaa!! Fan vad härligt!

  Förhoppningsvis så har man väl boxen nästa vecka iallafall? 😀

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan