Tärningen är kastad!


  

På allmän begäran har vi beställt 500 extra set av de unika specialtärningarna till Mutant: År Noll. Du kan nu förbeställa tärnings-seten i vår webshop! Bilderna ovan är direkt från tryckeriet. Varje set innehåller tolv tärningar (exakt samma uppsättning som ingår i grundboxen):

 • Fem gula grundtärningar.
 • Fem gröna färdighetstärningar.
 • Två svarta pryltärningar.

Om du redan har förbeställt grundboxen eller startpaket kan du beställa tärnings-setet utan extra fraktkostnad. Tärnings-seten skickas ut tillsammans med spelen.

OBS! Ni har väl inte glömt att delta i spelbloggen Boningens omröstning för 2013 års Guldgnomer? Om ni gillar våra spel, missa inte chansen att rösta på Ligans spel (heja Spelet om Morwhayle!), illustratörer och konstruktörer!

PS. Om allt går som det ska kommer alla som stöttade vår kickstarter för Mutant: År Noll eller förbeställt spelet i vårwebbshop att få en glad överraskning i sina inboxar i början av nästa vecka… Så om ni inte har förbeställt spelet ännu, gör det nu!

Kommentarer

  Jens skriver:

  Underbart! Eftersom jag inte hunnit sätta mig in i reglerna än undrar jag om två extraset blir bra på en grupp på fyra+sl? Det jag vill åstadkomma är att man slipper låna tärningar av varandra

  Tomas skriver:

  I princip ska tärningarna som medföljer boxen räcka. Men om man inte ville låna tärningar av varandra så är det nog en uppsättning per spelare som gäller, ja. 🙂

  Jens Go Game skriver:

  Då blev det två extra set då. Ser fram emot allt.

  Palle skriver:

  Ett set per person gissar jag. Beställde fyra extra set. Man kan omöjligt ha för många tärningar. =)

  Gråskägg skriver:

  Mycket trevligt – beställningen är gjord. Ser nu fram emot pdf-böckerna nästa vecka. Det blir en Mutantvår i år!

  Jedvard skriver:

  Trevligt! Ett extra set beställt så har spelarna ett och SL ett och så får det fungera som reserv om någon tärning mystiskt skulle försvinna.

  Rickard skriver:

  Nu är vi där igen. Ta mina pengar! Ta dem bara! Äh, det är väl snart lika bra att ni får direkt tillgång till mitt lönekonto istället…

  Tomas skriver:

  😀

  Det roliga är att vi i Ligan är lika sugna på detta som ni är. I kväll fick jag ett förord till spelet skickat av Michael Petersén och Gunilla Jonsson, som skrev det första Mutant 1984. På söndag lägger vi sista handen vid det nya Mutant. Mitt 11-åriga jag fick just sin dröm förverkligad!

  Rickard skriver:

  Mitt då trettonåriga jag blickar 30 år framåt och kan inte förstå att fascinationen fortfarande finns kvar. Jag tror och hoppas att ni förstår vilken insats ni gör för svenskt rollspel – för både gammal och ung.

  Johannes skriver:

  Hej,
  Jag har flyttat sedan jag var med i kickstarten och undrar vart jag skicka min nya adress?

  Tack på förhand!
  /Johannes

  Tomas skriver:

  Hej!

  Skicka din nya adress till info@frialigan.se

  Jens skriver:

  Hur stora är tärningarna? Nyfiken också på hur stora spelkorten är? Ska gå på jakt efter lämplig plåtask att ha alla extra prylar i.

  Tomas skriver:

  Hej!

  Tärningarna är 16 mm. Spelkorten är 56 x 87 mm.

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan