Guldgnomens återkomst


2013gnomNu är det dags igen, borta på Boningen dammas den röda mattan av inför rollspelsbranschens (sic) årliga prisutdelning av Guldgnomen. Fria Ligan och frilansare vann ett knippe gyllene gnomer både 2012 och 2013 och nu är vi nominerade igen i följande kategorier:

Årets konstruktör: Tomas Härenstam för arbetet med Spelet om Morwhayle.

Årets  illustratör:

  • Peter Bergting för Spelet om Morwhayle.
  • Joakim Ericsson för Tricilve – Lojalisternas tid.

Dessutom finns kategorin årets svenska rollspel som är helt öppen – vi hoppas förstås på Spelet om Morwhayle! Och i kategorin Årets kommunikatör återfinner vi David Rasmussen från föreningen Dragon’s Lair som vi samarbetade med för spelledarskolan. Kul!

Vi tycker Guldgnomen är en bra grej och om ni tycker att vi har skött oss bra under 2013 så är vi väldigt tacksamma om ni vill delta i omröstningen borta på Boningen.

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan