Undergången är nära – förbeställ Mutant: År Noll nu!


m0_box

Arbetet med Mutant: År Noll har varit intensivt, och vi är nu inne på målrakan. Vi kan i dag presentera spelets omslag (ovan), signerat Reine Rosenberg (kanske känns motivet bekant?). Från och med i dag är det också fritt fram att förbeställa Mutant: År Noll i vår webshop. Vi siktar på att ge ut spelet i april som planerat, men alla som förbeställer hos oss redan nu får du en komplett PDF av spelets båda böcker, redan om några veckor.

Samtidigt med spelet ger vi ut två mycket användbara tillbehör: SL-skärmen (som innehåller massor med extra godis) och ett Rollformulärsblock. Du kan förbeställa alla tre produkterna tillsammans i ett prisvärt Startpaket.

OBS! Om du redan har betalat spelet genom att stödja vår crowdfunding-kampanj förra året behöver du givetvis inte förbeställa igen. Dock kan du beställa tillbehören, och vi har skapat ett särskilt Kombopaket till sänkt pris om du vill ha båda två. Av de zonsektorer som utlovades som ”stretch goals” i kampanjen ingår flera i grundspelet. Alla som återstår kommer att publiceras som gratis PDF:er framöver. Några medföljer också SL-skärmen (om du föredrar att få dem i tryckt format), men även dessa kommer alltså att bli gratis PDF:er.

kort_tärningar_miniVill du veta mer om Mutant: År Noll? Läs kommande numret av speltidningen Fenix, som utkommer inom kort. Och vi kommer självklart att ha massor med information om spelet här på bloggen under de kommande månaderna. Spana dessutom in vår FAQ-sida med frågor och svar om Mutant: År Noll.

PS. På produktsidorna för grundspelet och Startpaketet finns gallerier med bilder från spelet. Flera av dem har aldrig visats offentligt förut. Ta en titt!

 

 

Kommentarer

  Peter skriver:

  Urläckert! Ser verkligen fram emot detta.

  …men – varför är boxen inte lila? :p

  Dante skriver:

  För att postapkalypson är brun?

  Henka skriver:

  Tolkar det som att man får bonusarna om man har stöttat crowdfundingen. Så det enda man behöver komplettera med är kombopaketet?

  Tomas skriver:

  Det stämmer!

  Henka skriver:

  Suveränt! Och jag måste tillägga att peppen är total!

  Jörgen Karlsson skriver:

  En härlig eloge till den gamla boxen förutom att den lila färgen saknas. 🙂

  Jens Go Game skriver:

  Jag har inte hunnit med att följa designforumet som jag hade tänkt. Men i urtiden när ni lanserade iden beskrevs stöd för roterande spelledarskap. Kommer det vara kvar i slutversionen? Coolt tänker beställa.

  Tomas skriver:

  Det beror lite på vad man menar med ”stöd”. 🙂
  Spelet har normalt en traditonell SL-roll, och det finns mycket backstory som bara SL bör läsa. MEN spelet innehåller också många verktyg för att komma igång att spela snabbt, utan mycket förberedelser – det finns typhändelser, hotkort, slumptabeller för att skapa zonsektorer, osv osv. Det gör det enkelt för någon att hoppa in som SL för en kväll utan massor med inläsning.

  Jens Go Game skriver:

  Tycker ni skall sälja specialtärningarna löst också. Vår grupp gillar att alla spelare kan sitta med en egen uppsättning av de tärningar som är relevanta.

  Tomas skriver:

  Ja, det är en trevlig idé. Spelen kommer färdigpackade med tärningar i från tryckeriet, men vi ska undersöka vad det skulle kosta att beställa några extra tärningar vid sidan av. 🙂

  Jens Go Game skriver:

  Kul!

  henrik.bergendahl@gmail.com skriver:

  Självklart blev det direkt en tilläggsbeställning när jag såg den snygga SL-skärmen. Även om tärningsslagen skall vara öppna finns det gott av hemligheter att stoppa in bakom den.

  När kommer en SL-skärm till Svavelvinter? 🙂

  Niklas skriver:

  Kommer kännas som värdens längsta Julaftons morgon fram till den kommer

  Så sjukt taggad

  Vargavinter skriver:

  Kommer man kunna köpa tärnings-set framöver?

  Tomas skriver:

  Hej!

  Vi har funderat på det, men vet inte riktigt hur det blir. Ska kolla med tärningsmakarna, återkommer med info!

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan