Löpande bandet i Ligans bunker


I går fick vi de sista komponenterna till Spelet om Morwhayle – Regelboken, Äventyrsboken och alla kartor, Hjälteblad och regelblad som medföljer boxen. Efter runtkryssande över stan för att hämta det sista på postterminalen satte vi igång att packa spel.

Vi organiserade ett improviserat löpande band-system, och våra vackra gröna boxar fylldes i hög takt. Christian var general över lösbladen, Kosta kommenderade regelböcker och tärningar, och undertecknad färdigställde boxarna och paketerade dem i skyddande kartong för vidare transport ut till alla förbeställare.

Helt klara blev vi inte, så det tar några dagar till innan spelet är i din hand. Det går fortfarande att förbeställa spelet och få ett extra, sjunde Hjälteblad!

Kommentarer

  Björn skriver:

  Fan va ball med en skramlande rollspelslåda. Julafton kommer bli awesome i år!

  Jens Go Game skriver:

  Coolt, det är nästan så jag borde köpa en till låda 🙂

  Marcus skriver:

  Härligt

  Jörgen Karlsson skriver:

  Jag fick just lådan i min ägo och med skakande händer öppnade jag locket. Det första min blick faller på är tärningarna. Det känns extra heligt att hålla den gamle trotjänaren T4:an i sin hand och känna dess förunderliga kraft sprida värme och glädje i mitt sinne. Tack för det, Fria Ligan.

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan