Coriolis-romanen nu på iTunes


Innan Kosta fortsätter att berätta om nya Coriolis vill jag bara tipsa om att Coriolis-romanen The Dark Between the Stars, skriven av Coriolis skapare Mattias Lilja själv, nu även finns på iTunes bokavdelning. Kika här! Av lite oklara skattemässiga skäl är boken här i Sverige betydligt billigare på iTunes än på Amazons Kindle Store – ynka 29 kronor.

Vi har skrivit om boken tidigare här på bloggen, och den recenseras i senaste numret av Fenix. ”Boken är klassisk hårdkokt noir där döden kommer lika snabbt som obarmhärtigt och människor tvingas till svåra och ibland motvilliga val”, skriver recensenten Cristoffer Krämer.

Boken ges inte ut av Fria Ligan, utan av Paradox Interactive. Än så länge finns boken enbart i elektronisk form.

Kommentarer

    Henka skriver:

    Hej! Vet man om den här romanen kommer att ges ut på svenska?

    Tomas skriver:

    Hej! Det finns för närvarande inga planer på att ge ut den på svenska. Paradox Interactive riktar ju sig mot en internationell publik. Sen finns det heller ingen svensk version som är en exakt motsvarighet till den engelska. Boken skrevs ursprungligen på svenska, men efter det att översättningen gjordes har texten bearbetats vidare och tillägg har gjorts. Så jag får rekommendera den engelska versionen!

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan