Coriolis är slut!


Skrämselpropaganda kan man tycka, men nu är faktiskt Coriolis regelbok slut i vår webbutik och i vårt lager. De sista 20 exemplaren skickas iväg inom kort till återförsäljare. Det känns rätt stort, även om det var rea mot slutet – nu känns mörkret mellan stjärnorna ännu mer påtagligt och Coriolis nya regler än mer välkomna (tillsammans med ESF så klart). Apropå de nya reglerna så är det verkligen det sista i regelboken som författas av undertecknad – kampanjkapitlet, där just mörkret mellan stjärnorna avhandlas.

Våra fans har påpekat och efterfrågat mer detaljer om hemligheterna i Coriolis värld och tredje horisonten för att inte “låsa” världen i spel. Vi jobbar på att få ut en mindre pdf med just den infon till spelledare.

Vi försöker också få till en julklapp till alla Coriolisfantaster – genom att klippa ihop äventyrslandskapet Arams Ravin, det allra första konventsscenariot till Coriolis – Arams Hemlighet, och slutligen lite nytt material till lyxmånen Cala Duriha.

I nästa Coriolispost tänkte vi presentera den nya världsdelen i Regelboken som avhandlar den tredje horisonten i detalj. Vi hörs!

Kommentarer

  Calle skriver:

  Äntligen lite Coriolisnyheter! YES! Go Kosta, go!

  Klaatu skriver:

  Coriolis – Mörkret mellan regelböckerna! 🙂

  Kosta skriver:

  Skratt 🙂

  Triarius skriver:

  Herrejävlar vad ni skrämdes med titeln på posten! Trodde en sekund att det var slut med allt vad Coriolis heter ^^; Skönt att det fortfarande lever, hoppas att det tittar upp oftare bland de andra projekten 😉

  Offer skriver:

  Håller med. titeln var ett bra sätt att få allas uppmärksamhet 🙂

  Zapp skriver:

  Se forumet

  Kosta skriver:

  Jag hänger inte med – vart ligger det på forumet?

  Stonywalls skriver:

  Fick inte chansen att skaffa ett exemplar. Finns möjligheten av att ni trycker nya böcker snart eller är man körd på den fronten? Om det är så kommer ni kanske släppa en pdf form av grundboken?

  Kosta skriver:

  Planen är att trycka upp en ny version av spelet 2015. Innan dess skulle jag föreslå att du försöker hitta ett begagnat ex. – prova på http://www.rollspel.nu och fråga.

  Stonywalls skriver:

  Tack för svaret. får väl se efter på Tradera eller något 😉

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan