Vredesverk har fått ett omslag


Vredesverk, nästa del av Erik Granströms romansvit om den femte konfluxen, har fått ett omslag signerat Martin Bergström. Läs mer, kommentera och diskutera borta på Eriks blogg Tankar från Trakorien. Boken Vredesverk kommer att ligga till grund för den uppdaterade Världsboken till rollspelet Svavelvinter som kommer nästa år. Redan nu – inom två veckor – har tryckeriet lovat att vi får den nya Regelboken. Den går ännu att förbeställa.

Kommentarer

    Jens Go Game skriver:

    De är en annan känsla i omslaget än i de två tidigare. Ser fram emot uppdateringarna av både världsboken och regelboken. Finns det någon plan vad som blir nästa modul som inte är någon uppdatering av befintliga moduler.

    Tomas skriver:

    Nya Världsboken kommer att innehålla rätt mycket nytt material, är planen – bland annat ett nytt äventyr. Utöver dessa böcker har vi en modul om Fontra Cilor på lut, men jag kan inte säga något om releasedatum för den tyvärr, det ligger en birt bort. 🙂

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan