Möt demonjägaren i Morwhayles gränder


Missade du chansen att få en originalteckning av Peter Bergting genom att förbeställa Spelet om Morwhayle som en av de 25 första? Misströsta inte! Alla som förbeställer spelet hos oss (även ni som redan har gjort så) kommer att få en annan exklusiv bonus: ett sjunde, extra Hjälteblad, för rollen Skorstensfejaren – Morwhayles version av demonjägare. Så här lyder beskrivningen:

Morwhayle är ingen vanlig stad. När folk behöver hjälp av en skorstensfejare så är det inte gammal sot de vill ha bort. Det är demoner och osaliga andar. Malströmmen väcker allt möjligt oknytt till liv, och av någon anledning trivs de bäst bland taknockar och skorstenar. Det är ditt jobb att rensa bort ohyran. Det är ett tufft jobb, men någon måste göra det.

I grundspelet ingår sex andra Hjälteblad: Svärdsmästaren, Besvärjaren, Varulven, Gengångaren, Bargesten och Charlataten. Varje Hjälteblad beskriver i text och bild en viss typ av Hjälte, och innehåller alla instruktioner om hur du skapar din rollperson i spelet.

Nu har du alltså möjligheten att få en sjunde Hjälteroll att välja mellan. Du kan förbeställa Spelet om Morwhayle i vår webshop.

Vill du veta mer om spelet? Kika på den just uppdaterade och utökade produktsidan eller läs blogginlägget om spelets regelsystem.

Kommentarer

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan