En originalteckning av Peter Bergting kan bli din


Peter Bergtings vackra teckningar är en central del av det kommande Spelet om Morwhayle. Nu har du chansen att själv lägga vantarna på en originalteckning av den internationellt erkände illustratören!

De första 25 personerna som förbeställer Spelet om Morwhayle i vår webbshop får – helt utan extra kostnad – även en handritad teckning av Peter Bergting, med ett motiv ur Morwhayles värld. Du ser den första teckningen här intill.

UPPDATERING: Alla de 25 teckningarna är nu tingade – möjligheten att få en originalteckning är nu alltså över. Men det finns andra fördelar med att förbeställa – läs mer här!

Bilden, som blir i samma format som spelets böcker (170x240mm), levereras med spelet.

Ni som redan har förbeställt kan skatta er lyckliga – ni kommer alla att få en teckning. För er andra gäller det att skynda på om ni vill bli ägare till ett av konstverken! Du kan förbeställa Spelet om Morwhayle här.

Kommentarer

  Klaatu skriver:

  Fantastisk fin bonusgåva. Äger själv en äkta Bergtingare som hänger på min vägg och var dag skänker mig glädje. Ni som inte äger en bild från Bergting gör ett riktigt stort misstag om ni missar denna chans!

  Tomas skriver:

  Bara tre kvar nu!

  Jens Go Game skriver:

  Hur vet man om man var en av de 25 första?

  Tomas skriver:

  Det är du! Alla som har lagt in sin beställning innan vi meddelade att de 25 bilderna är slut (cirka klocka 12.30 i dag) får varsin teckning.

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan