Ligan, Mutant och Järnringen på Tullcon


I helgen hölls det nya rollspelskonventet Tullcon i Tullinge utanför Stockholm. Fria Ligan var förstås på plats med ett demo-ex av Mutant: År Noll i bagaget. Det blev ett spelpass med Ligans hedersmedlem Jonas Ferry vid SL-rodret och undertecknad som långörad smyglyssnare.

Spelare var Mattias Lilja – som även demo-SL:ade Järnringens nya fantasy-lir – samt flitige konvents-SL:en Simon ”Guendolin” Engqvist och två andra vars namn tyvärr jag inte antecknat. På tre timmar hann gänget göra sina rollpersoner, konstruera sin Ark placerad i ”Dödsklotet” i Zonen, och gå på zonfärd där de konfronterade både ilskna zongetingar och mordiska zongastar. Testet blev lyckat, men gav också upphov till flera goda synpunkter som vi tar med oss i slutfinishen av reglerna.

Utöver testspelet blev det trevligt häng med Mikael ”krank” Bergström, bröderna Lekberg och andra. Stort tack till Möller och alla andra som arrangerade Tullcon!

Kommentarer

    Jonas Ferry skriver:

    Det var riktigt skoj! Min spelrapport ligger nu på forumet.

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan