Testa Mutant: År Noll på Tullcon!


Tullcon är ett nytt rollspelskonvent som går av stapeln helgen 14-15 september i Tullinge söder om Stockholm. Självfallet kommer Fria Ligan dit! Kom dit du också och ta chansen att prova på Mutant: År Noll med konstruktörerna själva. Eller bara kom förbi och snacka en stund. Vi är garanterat på plats på lördagen, söndagen är lite osäker.

Så vad händer i övrigt på Mutantfronten? Utåt sett syns kanske inte så mycket, men desto mer sker bakom kulisserna. De externa speltesten pågår för fullt, Reine Rosengren spottar ur sig fina illustrationer (som den ovan) i hög takt, våra kartritare Joakim Ericsson och Johan Nohr leverarar också vackra alster, och vi i Fria Ligan speltestar internt och finslipar regler och andra texter kontinuerligt. Layoutarbetet ska dra igång på allvar under hösten är det tänkt, och en grovlayoutad PDF borde gå ut kring årsskiftet till alla som stöttade vår fundraiser. Om allt går som det ska har vi ett färdigt, fysiskt spel till påsk.

Vi ses på Tullcon! Du anmäler dig här.

Kommentarer

    Fredrik L skriver:

    Det ser mycket spännande ut! Man önskar att man var i faggorna! Också stort tack för att ni håller så bra kontakt genom mail och forum de som stöttat spelet – det är ett härligt tecken på engagemang från båda sidorna.

    Cheers! // Fred

    Tomas skriver:

    Tack för det. 🙂 Att hålla tät kontakt med alla som har stöttat spelet och lyssna till era önskemål är kul och kommer att leda till att det blir ett bättre spel!

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan