Coriolis: The Dark Between the Stars


Cover_Coriolis_400Lite Coriolisgodis för er svältfödda pilgrimer där ute. Från och med idag finns Mattias Liljas debutroman Coriolis: The Dark Between the Stars att köpa på Amazon som ebok. Det är Paradox Interactive som ger ut boken men Fria Ligan är med på ett hörn i form av Tomas som har översatt texten från svenska till engelska. Mattias är som ni vet den urprunglige konstruktören till Coriolis så därför är det extra kul att se hans vision i prosa!

Baksidesblurb

”The orbital station Coriolis is at the crossroads of space and everything good, bad and ugly in the Third horizon sooner or later ends up here. It’s here that a young pathfinder comes to seek the father she’s never met. It’s where a courtesan realizes he cannot escape the sins of his past, and where a crooked guardsman finds out how hard it is to get dirt off your fingers by washing them in blood. The fates of these three get intertwined as old enemies seek new ways to hurt each other. And as so often before on Coriolis it all starts with a corpse.”

[button color=”Extra-Color-1″ size=”large” url=”http://www.amazon.com/Coriolis-Dark-Between-Stars-ebook/dp/B00DNTHZ30/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1373526297&sr=8-1&keywords=coriolis+the+dark+between+the+stars” text=”Ta mig till Amazon och Coriolis!”]

 

 

Kommentarer

  Tomahawk skriver:

  Nice! Finns det några planer på att trycka verket?

  Nils skriver:

  Inte vad vi vet, det är som sagt Paradox som håller i detta och vad jag vet satsar de på eböcker.

  Henrik W. skriver:

  Hej,
  spännande! Finns den på svenska också då? Har jag missat detta helt?

  Nils skriver:

  Nej, tyvärr finns den bara på engelska än så länge.

  Zapp skriver:

  Klart den finns på svenska (eller vilket språk har Tomas översatt från?). Att Paradox väljer att inte ge ut den på svenska är en annan sak.

  G skriver:

  Baksideblurben innehåller stavfel?

  Nils skriver:

  Det har du rätt i, fixat här nu och vidarebefordrat. Bra spanat!

  Henke skriver:

  Hade gärna köpt om den varit på svenska.

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan