Tjuvtitt på Lojalisternas Tid


Här får ni en liten tjuvtitt på den kommande Svavelvinterprodukten Tricilve – Lojalisternas tid som går i tryck den här veckan. För dig som hade tänkt spela det medföljande äventyret I Perukmakarens Tjänst varnar vi för spoilers. Har du inte beställt Tricilve – Lojalisternas Tid ännu så kan du göra det här! Om du beställer redan nu får du en vacker karta i A3-format på köpet.

Klicka på bilderna för större skala.
tricilve_uppslag1

tricilve_uppslag4 tricilve_uppslag3tricilve_uppslag5tricilve_uppslag6

Kommentarer

    Baldyr skriver:

    Mycket underhållande! Förhandsbokning kommer så fort jag har råd.

    Spännande detta med ”stadsdomare” förresten, eftersom jag fuskat litet inom trakoriskt rättsväsende själv. Genast inspireras jag till en intrig där en ambitiös rådsherre lyckas bli utsedd till stadsdomare av Bodâken, och därmed kan köra över lokala fogdar och rent av prokuratorer! (Eller är jag helt fel ute?) Det gäller helt enkelt att orsaka tillräckligt mycket oreda i staden, så att larmet når ända till Tricilve!

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan