Ligan behöver Dig: speltesta Mutant: År Noll!


Arbetet med Mutant: År Noll rullar på och nu är det dags att expandera våra externa speltester. Vi söker, till att börja med, tre nya testgrupper som kan ge systemet en rejäl provtur. Testperioden löper från och med nu till sista september. För att speltestet ska funka så bra som möjligt är det viktigt att gruppen:

 • Har minst tre spelare plus SL (och helst inte mer än fem spelare + SL).
 • Spelar ofta – helst två gånger i månaden eller mer.
 • Tar instruktioner – speltestet är brett upplagt, men det kan finnas särskilda delar av systemet vi vill att olika grupper ska testa.
 • Rapporterar löpande och detaljerat om era erfarenheter av spelet.

Om ni känner att detta passar in på er, mejla oss och anmäl ert intresse! Som belöning får ni, utöver äran och chansen att prova på Mutant: År Noll före alla andra, ett hedersomnämnande i det tryckta spelet. Har ni frågor? Mejla eller ställ dem i kommentarsfältet.

EDIT: Intresset för att speltesta Mutant: År Noll har varit överväldigande! Vi har redan tvingats tacka nej till många hugade och vi kan tyvärr inte ta emot fler intresseanmälningar. Vi hoppas expandera speltesten med fler grupper framöver, återkommer med besked om det här på bloggen.

Kommentarer

  Nils Ragnarsson skriver:

  Nya och erfarna spelare i samma grupp. Unga(16) och gamla(25-30), Vältaliga, noggranna och väldigt engagerade.

  Jag har nyligen trillat in på Mutant, och därmed bordsrollspell, efter att en granne kom med förslaget (Thomas Jonsson, han lär säkert söka). Jag, min sambo, Thomas .hans fru och sporadiskt deras tonårsdotter (a.k.a den banjospelande tvättbjörnen) har träffats de flesta lördagskvällar de senaste månaderna och det har varit både spännande och roligt. Från skrattattacken åt paniken Miranda och Helen kände när borgmästaren i Mos Mosel tog dem på bar gärning till hjärtslitande ögonblicket då min första karaktär dog i slutet av äventyrets bunker. Långt efter att trädet flamberats.

  Vi skulle tycka att det var väldigt spännande och roligt att vara en del i utformandet av den postapokalyptiska framtid som Mutant speglar.

  PS: Även om det kanske inte gör någon skillnad så har jag beta-testat Heroes of Newerth och Diablo 3 tidigare samt är förälskad i Fallout 1 och 2.

  Nils Ragnarsson skriver:

  Men jag är visst dålig på att läsa instruktioner…-_-

  Ni har samma på mailen…*skrattar*

  Tomas skriver:

  Tackar! 🙂

  Tomas skriver:

  Oj, vilket drag! Vi har redan fått in en hel hög intresseanmälningar, fler än vi hade väntat oss så snabbt.
  Jättekul med det stora intresset, tyvärr får ni som anmält er senast stå över den här gången – vi kan helt enkelt inte hantera så många testgrupper. Det kan bli fler tillfällen att speltesta framöver, vi återkommer i så fall!
  Vi mejlar er alla individuellt med svar. Men det är alltså ingen mening för fler att anmäla sig nu. Tack allihop! 🙂

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan