Designforumet öppet: Den innersta kretsen får smygtitt på Mutant: År Noll


I dag har vi slagit upp portarna till designforumet för Mutant: År Noll. Ni som har tillträde dit kommer att se en ny kategori på forumet när ni loggar in. I detta subforum kommer regeltext och bilder att läggas ut löpande, och ni har möjlighet att såga, hylla, föreslå eller bara tycka till i största allmänhet.

Designforumet är en bonus för er som har bidragit till Funded By Me-kampanjen på de högsta nivåerna. Kampanjen är avslutad – men det finns ännu möjlighet att hoppa på tåget i efterhand. Mejla oss i så fall!

Vi vill inte att ni sprider texterna och bilderna i designforumet vidare i sin helhet, men det är fritt fram att berätta och diskutera vad ni har sett för utomstående. Det är viktigt att inte all diskussion om spelet hamnar i detta slutna forum!

Nu har vi klurat på kammaren länge nog. Nu vill vi höra vad ni tycker. Välkomna!

Kommentarer

    Daniel skriver:

    Jubel och Klang!
    Kastar mig in i forumet

    Tomas skriver:

    Välkommen!

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan