Dags att förbeställa Tricilve – Lojalisternas tid


Den andra modulen till rollspelet Svavelvinter går snart till tryck. Tricilve – Lojalisternas tid är skriven till största del av Erik Granström själv och innehåller miljöer, personer och skeenden hämtade från hans kommande roman Vredesverk. Modulen skildrar den trakoriska huvudstaden Tricilves skuggsida, där kampen mellan slummens gäng plötsligt hamnar på den storpolitiska scenen.

Från och med i dag är det fritt fram att förbeställa Tricilve – Lojalisternas tid i vår webbshop. Boken får samma behändiga format som Tramenze – Intrigernas flod, men blir nästan dubbelt så tjock. Magnus Fallgren och vår nya illustratör Joakim Ericsson står för bilderna (den senare har skapat omslagsbilden här ovan).

Alla som förbeställer modulen får, utan extra kostnad, en vacker karta över Tricilve i A3-format. På baksidan av kartan blir det ett spelbräde för skuggspel i Tricilves slumområden. Självklart kommer Tricilve – Lojalisternas tid även att finnas i välsorterade spelbutiker.

Vi räknar med att kunna leverera boken till förbeställare och återförsäljare i augusti. Du kan läsa mer om Tricilve – Lojalisternas tid här, och i det pinfärska numret av speltidningen Fenix (nr 3/2013).

Kommentarer

  Tomas skriver:

  Typiskt nog verkar sajten strula i dag. Vi försöker lösa det omgående!

  Henke skriver:

  Beställd!

  Tomas skriver:

  Toppen! Nu ska webshoppen funka igen. Hojta om något strular. 🙂

  Jens go game skriver:

  Jag lyckades också beställa men det var inte helt lätt. Ser fram emot äventyret.

  Tomas skriver:

  Ja, vi beklagar strulet, hoppas att allt ska flyta som det ska nu. 🙂

  Olof skriver:

  Jag lyckas inte lägga nån beställning :/

  Payson svarar med ”Felaktig MD5” när jag vill betala.

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan