Joakim Ericsson – den nye lojalisten


SVperukmakeri


 ”Ingolmo Dokella tar i kvällen med karaktärerna till perukmakeriets lager. Där finns balar med hår av olika kvaliteter, halvfärdiga peruker, tyger, läder, garvarbad, parfymställ, verktyg, arbetsbänkar etc. Mer anslående är några saltade huvuden av avrättade brottslingar hängda på krok (håret anses få en viss eftersökt kvalitet om det får mogna rotat i eget huvud). På isbädd i en trälår ligger ett något uppsvällt manslik, helt nedsmetat med olika färgnyanser. I perukmakeriet finns denna sena timme förutom karaktärerna och Ingolmo Dokella även hårmäster Velidun och Klyddern under arbete. Sällskapet åtföljs av en äldre, till synes välbärgad träskman som presenterar sig som storsedimentör Helgar Silverkrabba”.

Bilden ovan är gjord av Joakim Ericsson, en för oss ny illustratör som gör flera bilder till den kommande modulen Tricilve – lojalisternas tid till rollspelet Svavelvinter. Vi gillar verkligen hans stil och tycker att den passar Svavelvinter perfekt! Tricilve – lojalisternas tid, vars huvudkonstruktör är Erik Granström själv, är färdigsskriven och korrläst och har just gått till layout. Som sagt tidigare siktar vi på att släppa boken på försommaren. Den kommer att likna Tramenze – intrigernas flod till formatet, men blir nästan dubbelt så tjock!

Vi hoppas också att Joakim ska göra lite bilder till kommande Coriolis-produkter – håll koll på bloggen framöver för info om det…

Kommentarer

  Peter skriver:

  Grymt snygg bild. Håller med om att stilen känns helt rätt för Svavelvinter. Ser fram emot LT

  Erik Granström skriver:

  Jag är också väldigt förtjust i Joakims stil

  Jens go game skriver:

  Väldigt vackert! Ser fram emot modullen.

  Jonatan skriver:

  Ruskigt snyggt!

  Henke skriver:

  När kan man förhandsbeställa?

  Tomas skriver:

  Inom några veckor, hoppas vi! Boken är på layout nu, och när det börjar bli dags att skicka till tryck så kör vi igång förhandsbokningar – med en extra bonus till alla som förbeställer hos oss!

  Jens Go Game skriver:

  Vad finns det för utgivningsplan efter Lojalisternas tid? Det verkar bara vara hemliga projekt, eller har jag bara missat dem?

  Tomas skriver:

  Vi tar ett steg i taget. 🙂

  Som jag tror att vi nämnt någonstans kommer nästa planerade modul att handla om Fontra Cilor, och blir en lös fortsättning på Tramenze. Mattias Lilja är huvudskribent. När denna bok kommer ut vågar vi dock inte säga i nuläget – nu är det Lojalisternas tid som gäller!

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan