Svavelvinter blev årets rollspel 2012 i Fenix


Mitt i all Mutantyra dimper Fenix ner i brevlådan med en massa härligt material. Det som kändes extra kul för oss på ’Ligan är att Fenix läsare röstade fram Svavelvinter till 2012 års bästa rollspel – vi tackar som ödmjukast. Vill också passa på att gratulera Jörgen Karlsson och alla andra inblandade för årets bästa supplement, äventyret Mörkret vid stigens slut, till Fantasy! Välförtjänt!

För er som går i valet och kvalet att stödja crowdfundingen av  Mutant: År Noll (M0), så kan man läsa en hel del om konceptet kring spelet, med Zonen, Arken och Folket, bland annat – vill inte avslöja mer, utan läs och begrunda.

Avslutar med en sjysst miljöbild från Mutant: År Noll.

Kommentarer

  MagerValp skriver:

  ”så kan man läsa en hel del om konceptet kring spelet, med Zonen, Arken och Folket, bland annat – vill inte avslöja mer, utan läs och begrunda.”

  …var då? Är jag blind?

  Kosta skriver:

  Första kolumnen på sidan 11 🙂

  Klaatu skriver:

  Man får tacka för gratulationen och gratulera Fria Ligan för årets bästa spel. Själv vann jag ju årets supplement och som vi alla vet är det en mycket tyngre kategori än bästa spel så jag känner mig mäkta stolt. Det känns också extra skönt att inga mutkakor kom att fälla avgörandet denna gång och att den rättmätige vinnaren äntligen kunde koras. Den prischeck på 10.000:- som jag vann kommer jag givetvis att donera till svältande rollspelare i Afrika där jag för övrigt tror att framtidens rollspelsmarknad ligger.

  Den första kommentar jag fick av en god vän i min brevlåda efter att Fria Ligan släppt nyheten om att ett nytt Mutant var följande: Nu måste du skriva Mutant-äventyr!!! Den som lever får se. 🙂

  Kosta skriver:

  Ja varför inte skriva något till Mutant en dag 🙂

  Klaatu skriver:

  Jag skulle vilja skriva till Svavelvinter redan nu men jag har tyvärr ingen tid. Då är det kanske tur att Mutant År Noll kommer först 2014 så att man hinner förbereda sig. Som jag sade. Den som lever får se.

  Henke skriver:

  Grattis FL, men i sanningens namn är jag inte speciellt förvånad över att Svavelvinter blev årets spel. Skulle snarare säga att det är det bästa rollspel jag (hittills) spelat/spellett. Är fortfarande helt frågande till hur man inte kunde få full pott i Fenix – det säger mer om recensenten än om Svavelvinter skulle jag säga.

  Henke skriver:

  (märk då att jag spelat en uppsjö av svenska/engelska rollspel ända sedan mitten på 80-talet)

  Petter B skriver:

  Jag håller med. Hur många bättre rollspel kom ut i världen förra året? Det kan inte ha varit många, om ens något.

  Av senare års spel har jag särskilt gillat Mouse Guard RPG och Trail of Cthulhu, men Svavelvinter står sig väl i jämförelse med dessa spel. När Eriks böcker kommer ut på fler språk borde det finnas en internationell marknad även för spelet.

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan