Stöd Mutant: År Noll redan nu


Vi är fantastiskt glada över den härliga responsen på nyheten om Mutant: År Noll. Vi är tacksamma för era synpunkter, funderingar och önskemål – keep ’em coming! Mer information av våra planer kommer här på bloggen framöver, och till att börja med i kommande Fenix.

Mutant: År Noll kommer 2014, det garanterar vi, men för att göra spelet så grymt som det bara kan bli behöver vi din hjälp. Om du vill stödja projektet, eller till och med förköpa spelet redan nu, surfa över till vår kickstarter på Funded By Me.

Genom att hjälpa till med att finansiera spelet i detta tidiga skede får du särskilda förmåner, som enbart är tillgängliga för dem som stödjer kampanjen. Den pågår i en månad från och med nu.

Kommentarer

  Tomas skriver:

  Efter bara en dag har vi nått målet vi satte upp. Enormt kul, stort tack till er alla! Men kampanjen rullar vidare i 29 dagar till. Vi behöver allt stöd vi kan få för att göra Mutant: År Noll så grymt som möjligt!

  Rickard skriver:

  Ta mina pengar!

  Daniel skriver:

  SHUTUP AND TAKE MY MONEY!

  MagerValp skriver:

  Ingen chans till en box också, i klassiskt Ä-spelformat? Jag pyntar gärna nån hundring extra.

  Tomas skriver:

  Det är planen. 🙂
  Och fortsätter kickstartern att gå så här bra så ska vi nog få till det!

  Peter skriver:

  Jäää..klar! Det här blir bara bättre och bättre!

  Fredrik L skriver:

  Hej! Ypperligt! Då var 1500 SEK sponsrade – det ser oerhört roligt ut! Bra jobbat Fria Ligan! En fråga till Tomas (eller någon annan på Ligan)… det är första gången jag använder FundedByMe, hur kan man hålla sig uppdaterad med de speciella forumen, porträttet, etc, har ni en mail-lista att hålla kontakt med de olika funded-nivåerna?

  Tusen tack för svaret, och lycka till! Wohooo!!!

  Tomas skriver:

  Stort tack!

  Vi kommer att kontakta er om detta när kampanjen är över! Vi har er kontaktinformation. Vi har inte spikat exakt när specialforumet ska öppnas, men det bör bli i vår. Vad gäller illustrationerna så har intresset varit oväntat stort, så bilderna kan ta lite tid att färdigställa (Reine jobbar intensivt med spelets övriga bilder just nu), vi återkommer med info om det.

  Återigen, tack! Med er hjälp blir detta ett grymt spel.

  Fredrik L skriver:

  Hej Tomas!

  Ypperligt ypperligt, jag håller ett vakande öga på den mailadress jag använde för att registrera på fundedbyme. Och ingen fara om bilderna tar lång tid att framställa – detta handlar ju om en 2014 satsning 🙂 Lycka till med allt jobbet, och hoppas att crowdsourcingen blir en succé. Det känns mycket positivt att få lov att stjöda sådant här arbete.

  Cheers!
  — Fred

  Roney skriver:

  Sponsrat! Jag har stort förtroende för vad ni kommer att göra med detta!

  Kosta skriver:

  Vi tackar – härligt!

  tobias skriver:

  jag betalade nyss 60:- men blev aldrig ombedd att lämna adress eller kontakt information, hur skall ni kunna veta hur ni skall kontakta mig?

  tobias skriver:

  600 ska de såklart va

  Tomas skriver:

  Hej och tack!

  Som jag förstått det får vi all er kontaktinfo från Funded By Me och Paypal när kampanjen är över. Skulle det behöva kompletteras på något sätt så är hörs vi om det. Det går säkert att lösa, ditt bidrag är registrerat och grymt uppskattat!

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan