Bulletinens bildinfomat upphittad!


För några veckor sedan hände något fantastiskt – vi återfann med Järnringarnas hjälp en försvunnen infomat med konceptbilder till Coriolis. Det var inte en eller två bilder, nej, det var mer än 90 bilder som vi aldrig sett. Som ni kanske inte heller sett – därför bjuder jag på några stycken i kväll och berättar samtidigt att det gör stor skillnad för den nya regelboken och Emissarien som försvann. Ovanifrån och ner är det en rättskipare eller agent, en klippstad och en tanker.

Vill också påminna om att ni ska gå in och rösta på Fenix årliga pris för bästa rollspel och supplement 2012 – där Svavelvinter, Gränsrymden och Djachroum och slutligen Tramenze är nominerade. Dessutom kan ni rösta på snyggaste Fenixomslaget 2012, där bland annat Magnus Fallgren är nominderad för framsidan med shaguliterna och Peter Bergting med framsidan på Demonprinsessan, den andra boken om Morwhayle – och tillika vårt nästa rollspel.

Klippstaden Megara

Tanker lastar på Lubaus Kahanjifält

Kommentarer

  Krille skriver:

  Hur mycket påverkar det släpptiden för regelboken och ESF? Antar att bilderna var en rätt stor pusselbit som föll på plats.

  Kosta skriver:

  Absolut! just nu är ändå rate-limiting step – texten. Fn finns ca 200 000 tecken regler och då är det mesta skrivet, men inte putsat och inga exempel inlagda. Vi siktar också på en ny ”världsbok” som fömedlar världen på det sättet vi gillar.

  khalid skriver:

  Mer swag till coriolis alltså. Jag gillart!

  Claudia skriver:

  Otroligt snyggt, ser verkligen fram emot boken 🙂

  Bladerunner_35 skriver:

  Nya regler. Ny världsbok. Är det inte dags att helt enkelt göra Coriolis 2.0?

  Kosta skriver:

  Hmmm, hur menar du? Det är ju det vi håller på med 🙂

  Advermonat skriver:

  Det har ju från början varit mycket prat om att de nya reglerna ska vara ett tillägg, och inte ett helt fristående spel. Men det kanske har ändrats? Jag har inte riktigt uppfattat någon officiell bekräftelse på detta. Men om så är fallet och Coriolis 2 blir ett spel på egna ben…ja då ökar ju värdet på denna produkt alldeles enormt i mina ögon. Jag gillar inte att hoppa mellan olika regelböcker nämligen. Tacksam om ni kan ge ett förtydligande.

  Kosta skriver:

  Det stämmer – från början snackade vi om ett addendum, men insåg att det vi ville komma åt krävde mkt mer ån så. I början fanns också en hel del regelböcker kvar – men nu är de i princip slut på vårt lager och i butik – en helt ny regelbok krävs.

  alrusul min xene skriver:

  Roligt!! Riktigt snygga var de också.
  Kom ihåg att säkerhetskopiera 🙂

  Kosta skriver:

  De ligger på flera ftp:er, HD:s och Tidsmaskiner vid det här laget 🙂

  Triarius skriver:

  Hurra! Mer Coriolis åt folket!

  Kosta skriver:

  Mer design notes inom kort, men dessförinnan lite annat på bloggen.

  Opoopo skriver:

  Hej! Jag vet att det här är en jobbig fråga och att ni troligtvis inte kommer att kunna ge ett bra svar. Men jag frågar ändå! Kommer Coriolis v 2.0 släppas under 2013? Kommer kampanjserien släppas under 2013? Kommer vi någonsin få se Fortsättningen på Lubaukampanjen? Vi är ett gäng som avslutat vårt spel i Coriolis i väntan på de nya reglerna och kampanjen. Dock så verkar den väntan bli längre än vad vi först trodde. Så det är därför vi vill veta 🙂 (slut på jobbiga frågor)

  Kosta skriver:

  Svar på dina frågor i ordning.

  Ja (vore jäkla fail annars)
  Ja.
  Ja.

  Well, om ni hade kul i Coriolis universum så är ju gränsrymden fortfarande vid öppen liksom Kua. Men 9 månader är inte mkt – (övre tidsfönstret då).

  Opoopo skriver:

  Sjysst! Vi har spelat mycket i gränsrymden, de officiella äventyren +några hemmagjorda 🙂 vi älskar världen men nådde ett stadie där den behövde ”knytas ihop” gällande den stora metaplotten. Så därför väntar vi på kampanjen! (Sen bor vi olika städer också) tack för snabbt svar

  Calle skriver:

  Det är bara att gratulera till bildfyndet!
  Det ska bli intressant att se vad ni har gjort med Coriolis.
  Något bra är det säkert.
  🙂

  Petter B skriver:

  Skitsnygga bilder!

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan